CARRERA
NAVIGATIEMENU
TITELSPECS
IJstijd
ISBN: 9789048817283
NUR: 440
BINDWIJZE: Gebonden
PAGINA'S: 160
STATUS: Verschenen
DATUM: Augustus 2013
PRIJS: € 17.50
OORSPR. UITGAVE: IJstijd
BOEKEN - TITELPAGINA
  • Info
IJstijd
Zelf ijs maken in meer dan 40 recepten
IJsmaker Kees Raat gaat op zoek naar het geheim van het allerlekkerste ijsje. Hoe maak je ijs dat smaakt zoals het oorspronkelijk bedoeld is, zonder kunstmatige grondstoffen? Hij beschrijft zijn zoektocht naar de beste ingrediënten: rauwe biologische melk van boer Nico uit Zunderdorp, mandarijnensap uit Sicilië en biologische suiker uit Brazilië. ‘Alleen op die manier krijg je het ultieme ijsje.’ Hoe moet je ijs eigenlijk proeven? Naast het beantwoorden van vragen, licht Kees een aantal fijne kneepjes, speciale technieken en zijn ‘secret to succes’ toe. En uiteraard staat IJstijd vol recepten voor heerlijke ijssmaken, van ananas, rabarber en tonkabonen tot chocolade, bloedsinaasappel met Campari en New Zuppa Inglese.