Over het boek


In 70 recepten tonen Pascalle Bonnier en Mathijs Kok de oneindige mogelijkheden met haver als basis. Van brood tot burger, van soep tot stroopwafel, van cake tot cappuccino, van pasta tot pannenkoek. Voor elk moment op de dag is er een havermoutje!



Recepten uit het boek


Breekbroodhaverbolletjes

Breekbroodhaverbolletjes

Sharing is caring. Geef elk bolletje een andere topping en creeër zo een vrolijk breekbrood. Mag ik van jou een bolletje met maanzaad? Dan krijg jij die met zonnebloempitten.

Overnight havermoutje

Overnight havermoutje

Dit is voor ons het ultieme meeneemontbijt. We maken het de avond van tevoren zodat ’s nachts de smaken lekker kunnen intrekken en we bij het opstaan een heerlijk gekoeld ontbijt hebben voor onderweg. Varieer en experimenteer met verschillende combinaties noten, fruit en melk.

Havermoutkroketjes met geitenkaas

Havermoutkroketjes met geitenkaas

Wijlen culinair journalist Johannes van Dam stak zijn liefde voor de kroket niet onder stoelen of banken. Hopelijk krijgt deze havermoutkroket zijn postume goedkeuring.



De meningen


In het prachtige boek Havermoutje wordt er oneindig gevarieerd en kunnen liefhebbers van havermout hun geluk niet op!

Flair

Prachtige lichte foto’s van smakelijke gerechten die van de pagina’s af spatten.

- Philippine van der Goes, Liefde voor lekkers

De heerlijke recepten, de fotografie, de vormgeving. Alles klopt gewoon.

Elle s’apelle Pauline

Ik maakte een klein sprongetje van gelukt toen Havermoutje bij mij op de deurmat viel!

The Lion Kitchen

Havermoutlovers, raise your hands! Vallen jullie net zo hard voor dit boek als wij deden? 

De Groene Meisjes