Over het boek


DE BESTE DIEETGOEROE BEN JE ZELF

Afvallen zonder dieet een fabeltje? In Ik ken mezelf en ben slank legt Mieke Kosters uit hoe je slank(er) wordt en blijft met het eten en drinken dat jij het allerlekkerst vindt.

Toch weer die zak chips leeg
Iedereen weet wel hoe je afvalt: minder eten en meer bewegen. Maar waarom doe je het niet of houd je het niet vol? Waarom neem je in gezelschap toch weer te veel wijntjes of gaat die zak drop leeg als je alleen bent? Waarom zet je die knop niet om?

Welke gedachten zorgen dat jij niet afvalt?
In Ik ken mezelf en ben slank (h)erken je welke 'saboteurs' jou dwarszitten bij het afvallen: zit er een Prinses in je die niet houdt van 'dat moeilijke gedoe'? Of een Angsthaas die zeker weet dat 'het deze keer ook niet gaat lukken'? Buig die gedachten om en word slank zonder frustratie.

In 3 stappen afvallen, mét chocola!
In dit nieuwe boek beschrijft Mieke in drie stappen - slank eten, slank denken, slank voelen - hoe je de baas wordt over je eigen eetgedrag. Ontdek aan de hand van haar eigen ervaringen (-15 kilo) en eyeopeners van afvallers uit haar trainingen hoe ook jij eet wat je wilt... en slank wordt.De meningen


‘Ik voel me zoveel energieker. Ik eet bewuster, ren 5 km en koop kleren die ik echt leuk vind. Ik heb regie!’

Nina

‘Hoera! Twintig kilo lichter, maar nog belangrijker: ik ben geen emo-eter meer.’

Joyce

‘Afvallen met bier en bitterballen. Ik geloofde niet dat het kon, maar het kan écht! Ik ben twaalf kilo afgevallen.’

Peter

‘Wie had dat gedacht: ik heb discipline! Ik blijf slank.’

Susanne

‘Ik ben milder voor mezelf. Ik geniet nu van lekker eten zonder schuldgevoel.’

Isabel