Lezing Joke Boon: Let it Bean!

Lezing Joke Boon: Let it Bean!

Woensdagavond 28 september organiseert Rijn IJssel Vakschool Wageningen Hotel de Nieuwe Wereld samen met SOW (Stichting Ondernemersfonds Wageningen) een avondvullend programma met als titel: Let it Bean! Schrijfster Joke Boon van het boek “Bonen!” geeft deze avond een unieke lezing over haar zoektocht naar heerlijke recepten met bonen. Op deze avond blijft het niet bij luisteren alleen; ook haar lekkere recepten kunnen worden geproefd die door de leerlingen van de vakschool worden gemaakt.

Het ROTZOOI festival stelt fermenteren centraal

Het ROTZOOI festival stelt fermenteren centraal

De auteurs van fermentatiebijbels Verrot Lekker (Christian Weij) en Over Rot (Meneer Wateetons) organiseren aanstaande zondag het ROTZOOI fermentatiefestival, een waanzinnig leuk, smakelijk en leerzaam festival op een van de mooiste plekken van Amsterdam.

Het is weer bramentijd

Het is weer bramentijd

De braam: mijn favoriete wildplukfruit Het zal er vast mee te maken hebben dat ik een soort alarmeringssysteem in mij heb voor bramenstruiken, want ik zie ze echt overal groeien; in de greppel langs de weg, in het park, bij het paadje langs het spoor, bij de rand van het bos... 


"Brenda is de koningin van de huiselijke maaltjes, maar dan wél met een bijzonder randje. Haar recepten zijn easy, maar nooit saai!" Culy.nl over Snelle klassiekers met een twist

Cocktail Tutorial by Tess Posthumus

Boekpresentatie: Het boek van Jet

Green-Up-Juice

Green-Up-Juice

Het onschuldige uiterlijk doet anders vermoeden, maar bleekselderij zit propvol geneeskarchtige bestanddelen. Het ebvat bijvoorbeeld een krachtige en effectieve pijnstiller, genaamd 3-n-butylphthalide, en heeft daardoor een heilzame werking bij verstuikingen en blessures.