NIEUWS

Culinair

Vers van de pers: NIVEN 80/20

Niven Kunz is nog maar net 33 jaar en al bijna 10 jaar in het bezit van een Michelinster. Niven staat voor 80% groenten en 20% vlees of vis. Voor hem is deze 80/20-filosofie helder én logisch; in zijn keuken gaan groenten altijd voor. Vlees en vis beperkt hij tot het hoognodige. Niet alleen omdat hij dit beter vindt, vooral omdat hij koken met groenten het allerleukste vindt.

LEES VERDER
Culinair

Net verschenen: de ‘Visbijbel’ van Bart van Olphen. Het idea...

LEES VERDER
Culinair

In 'We love beef' gebruiken Alain Caron en Richard van Oostenbru...

LEES VERDER
Culinair

Op woensdagavond 30 oktober werd hét kookboek over Engels Rund, 'We...

LEES VERDER
Culinair

'Quinoa, nr. 1 superfood' is een veelzijdig kookboek dat laat zi...

LEES VERDER