CARRERA
NAVIGATIEMENU
RECENT VERSCHENEN
Niven Kunz
- VERSCHENEN: MAART 2014
VERWACHT
Jacob Kenedy - Caz Hildebrand
- VERWACHT: MAART 2014
NIEUWS
'Nederland vanuit de lucht' geprezen
Waarom kijken Nederlanders toch zo graag naar het platte vlak waarop ze leven? Boeken met luchtfoto’s mogen zich in een grote belangstelling verheugen. (...) Eerder verscheen van Frans Lemmens en zijn vrouw het luchtfotoboek Beeld van Nederland. Deze proeve van bekwaamheid leidde tot een mogelijk nog fraaiere uitgave, simpelweg Nederland vanuit de lucht geheten. (...)We wonen en werken in een cultuurlandschap, dat dagelijks wordt vernieuwd, strakker gemaakt en geperfectioneerd. Frans Lemmens zweefde boven het Amsterdamse Centraal Station toen daar een tunneldeel voor de metro werd geplaatst. Hij zag bouwkranen op de horizon van Den Haag en het vernieuwde museum De Fundatie in Zwolle. (...) De beelden versterken het gevoel dat in Nederland alles beheersbaar is. Lemmens vangt het land in een ritmische vormentaal: eilanden naast eilanden, dorpskernen naast dorpskernen. (...) Het vlakke land krijgt reliëf en komt tot leven. De foto’s van Frans Lemmens zijn warm van kleur, perfect van compositie, informatierijk, maar bovenal adembenemend. – Focus fotografiemagazine
GEPLAATST: 14-11-2013 | LAATSTE UPDATE: 14-11-2013
Beef op de boerderij!
Op woensdagavond 30 oktober werd hét kookboek over Engels Rund, 'We love beef', gepresenteerd op een wel hele toepasselijke locatie: de boerderij.


In de stal van boederij de Stadshoeve te Zunderdorp, net boven Amsterdam, kookten Alain Caron en Richard van Oostenbrugge enkele gerechten uit hun nieuwe kookboek. Maar naast een kookboek is 'We love beef' ook een naslagwerk met een heus Beef-ABC! Terwijl de genodigden dineerden, poseerden Alain en Richard geknield in het hooi nog even met een kalf om de titel van het kookboek kracht bij te zetten: They love beef!

Maandag 4 november in de winkel!
GEPLAATST: 31-10-2013 | LAATSTE UPDATE: 31-10-2013
Vleesliefhebbers opgelet!

In 'We love beef' gebruiken Alain Caron en Richard van Oostenbrugge alles van het rund: van tong tot staart, van borst tot haas. Naast een kookboek met recepten van Alain en Richard met in de hoofdrol Engels rund, is 'We love beef' ook een naslagwerk met een duidelijk en uitgebreid beef-ABC.


maandag in de winkel!
GEPLAATST: 30-10-2013
Quinoa nr. 1 superfood
Vanaf vandaag te koop!

'Quinoa, nr. 1 superfood' is een veelzijdig kookboek dat laat zien hoeveel kanten je op kunt met quinoa. 75 lekkere en gezonde quinoa recepten in 1 boek inclusief foto's, keukentips en serveersuggesties. van salades tot lekkere snacks, soepjes en de lekkerste desserts!


In samenwerking met Nature Crops is een kookboek tot stand gekomen dat niet alleen vol staat met smakelijke recepten, maar dat ook alle informatie over dit 'supergraan' bevat. Quinoa, een must voor iedereen!


GEPLAATST: 30-10-2013
Stem op Werken met vis van Bart van Olphen voor Kookboek van het jaar
Help 'Werken met vis' aan die geweldige titel: Kookboek van het jaar 2013! Stem hier op het uitgebreide naslagwerk voor de visliefhebber van Bart van Olphen!
GEPLAATST: 22-10-2013 | LAATSTE UPDATE: 23-10-2013
Hij is er: Dennis Bergkamp, de biografie
Afgelopen vrijdag, 18 oktober, presenteerde Dennis Bergkamp zijn biografie in de Amsterdamse buurt Bos en Lommer, waar hij opgroeide. Naast de Nederlandse biografie werd vrijdagmiddag ook de Engelstalige editie van het boek aan de pers gepresenteerd. 'Dennis Bergkamp, stillness and speed' zoals de biografie in het Engels heet boekt namelijk al grote successen in Groot-Brittannië!
Nadat Dennis de binnen- en buitenlandse pers te woord had gestaan, werd het tijd voor de uitreiking van de eerste luxe-exemplaren van de biografie. Geheel in stijl was het Johan Cruijf die Dennis exemplaar 'nummer 10' uitreikte, waarna Johan van Dennis 'nummer 14' in ontvangst mocht nemen. De grote opkomst, de enorme media-aandacht en de positieve reacties maakten het feest compleet. Zo compleet als deze biografie die bijna 550 pagina's telt!
GEPLAATST: 21-10-2013 | LAATSTE UPDATE: 22-10-2013
Gespot
In Den Bosch, Groningen, Leiden, Nijmegen, Rotterdam en Tilburg zijn ze al opgemerkt. De etalages van Polare, met gezellige houten kratjes en kleurrijke groentes, staan in het teken van de Groentebijbel!


Wil jij ook kans maken op een exemplaar van de Groentebijbel? Maak dan een foto van jezelf voor een van de Polare Groentebijbel-etalages en post hem hier. Wij verloten 5 exemplaren!
GEPLAATST: 01-10-2013 | LAATSTE UPDATE: 01-10-2013
Vaders en moeders opgelet!
Heeft jouw man nog wat tips nodig om een goede vader te zijn, of kan je als vader zelf wel wat tips gebruiken?
Maak nu kans op een exemplaar van 'Handboek voor Vaders' en een workshop met tips en tricks van Beau van Erven Dorens.
Stuur een mail met je contactgegevens naar wineenboek@parool.nl vóór 25 september.Zaterdag 28 september om 15:00 uur bij boekhandel Polare Amsterdam, Koningsplein 20.
GEPLAATST: 23-09-2013 | LAATSTE UPDATE: 23-09-2013
‹‹123456...23