2016 is het jaar van de BBQ

2016 is het jaar van de BBQ

‘Een recept is slechts een leidraad’ heb ik geleerd van één van mijn meesters, en zo is het ook. Ik geef aan in de receptuur wat ik denk dat lekker en goed is, maar ga vooral je gang. Iets meer van het een, iets meer van het ander, wat meer cuisson (garing) of wat minder, koken is vooral je eigen smaak en invulling geven aan het gerecht, mits je bepaalde regels in ere houdt (rauwe kip is gewoon niet goed voor je!)'

Reizende foto-expositie Bart's Fish Tales

Reizende foto-expositie Bart's Fish Tales

Op woensdag 9 maart vindt bij boekhandel Scheltema de feestelijke aftrap plaats van de foto-expositie Bart’s Fish Tales – ter promotie van het nieuwste en gelijknamige viskookboek van Bart van Olphen. 

In Perfecte Conditie in de winkel!

In Perfecte Conditie in de winkel!

Mogelijk heb je de hattrick van tophockeyster Ellen Hoog in haar 200ste interland gezien, of haar interview in Volkskrant Magazine, en nu is ook haar boek In perfecte conditie verschenen. 

Najaarspresentatie Carrera Culinair

Najaarspresentatie Carrera Culinair

Een verslag van de najaarspresentatie van Carrera Culinair. In 9 gangen presenteerden we onze 9 toptitels voor het najaar. Elk kookboek was verantwoordelijk voor een gang.

Binnenkort: Bakbijbel

Binnenkort: Bakbijbel

Na het succes van Rutger bakt en Rutger bakt feestelijk is Rutger van den Broek nu volop bezig met zijn nieuwste boek: de Bakbijbel!