Arie Boomsma - Beweeg!

Arie Boomsma - Beweeg!


In zijn nieuwe boek Beweeg!, behandelt Arie Boomsma samen met trainers en coaches van zijn eigen Vondelgym de meest gehoorde excuses die mensen hebben om niet te sporten.

In Beweeg! geven Arie en een team van Vondelgym trainers tips en inzichten om gezonder en gelukkiger te leven. Elk hoofdstuk begint met een excuus, of obstakel dat je van het sporten weerhoudt. Ik maak lange werkdagen, als ik thuis kom ben ik moe, Ik heb geen tijd, Ik heb kinderen, ik kom niet graag in een sportschool, vind mezelf te oud, het wordt saai na een tijdje, etc. etc.

De lezer krijgt trainingsschema’s voor binnen en buiten aangereikt, recepten, persoonlijke verhalen en bakken vol tips en adviezen om die excuses voor eens en altijd van tafel te vegen. Om echt in beweging te komen!


Meer nieuwsMari's groentenevangelie

Mari's groentenevangelie

Afgelopen weekens stond een mooi verhaal van Neel Westerlaken over Mari Maris in het Volkskrant Magazine.

De koek is op...

De koek is op...

Volgens mij is er geen land ter wereld met een rijkere koekjescultuur dan de onze. In elk gezin vind je een goedgevulde koektrommel, die rond koffie- en theetijd op tafel komt. Bij ons thuis was dat zeker het geval, en de koektrommel was een van de eerste dingen die ik als kind blindelings wist te vinden. We hadden twee koektrommels: eentje met de gewone koekjes voor doordeweeks en één met de luxere koekjes, speciaal voor de weekenden of als er bezoek kwam.