Dag na verschijning en presentatie tweede druk van de Vleesbijbel

Dag na verschijning en presentatie tweede druk van de Vleesbijbel


De Vleesbijbel van Gertjan Kiers ligt nog maar net in de winkels of de herdruk is in de maak. Het is het juiste moment voor een boek alls dit. 'Om bewustzijn te vergroten en om helder te krijgen waar vlees vandaan komt, maar ook om fantastische recepten van minder gangbare delen van dieren te presenteren. We gooien te veel weg en dat is zonde.' 


Meer nieuws


De eerste dag fotograferen voor het Hartige bakboek

De eerste dag fotograferen voor het Hartige bakboek

Bakken is populairder dan ooit en zal dat de komende jaren ook zeker nog blijven. Mede doordat omroep Max vorig jaar bijtekende voor 3 jaar Heel Holland Bakt zal Nederland voorlopig nog door blijven bakken. Wat nog weinig tot niet voorkomt in de huidige bakboeken zijn hartige baksels. Vaak worden er wel enkele hartige recepten gegeven, maar een heel hartig bakboek is er nog niet.