De eerste dag fotograferen voor het Hartige bakboek

De eerste dag fotograferen voor het Hartige bakboek


Bakken is populairder dan ooit en zal dat de komende jaren ook zeker nog blijven. Mede doordat omroep Max vorig jaar bijtekende voor 3 jaar Heel Holland Bakt zal Nederland voorlopig nog door blijven bakken. Wat nog weinig tot niet voorkomt in de huidige bakboeken zijn hartige baksels. Vaak worden er wel enkele hartige recepten gegeven, maar een heel hartig bakboek is er nog niet.

Het hartige bakboek bevat ruim zestig hartige bakrecepten, verdeeld over zeven hoofdstukken. Van borrelhapjes tot flammkuchen, van hartige muffins tot pasteitjes en van gevulde broodjes tot een compleet hoofdgerecht;een bakboek vol inspiratie voor elke thuisbakker. Een keer zin om minder uitgebreid te bakken? In het laatste hoofdstuk vind je snelle valsspeelrecepten, zoals borrelbrood of bagelquiches. Supersnel gemaakt en verrassend lekker!


Meer nieuws


Geschiedenis van de pizza

Geschiedenis van de pizza

Over het ontstaan van de pizza kun je eeuwig twisten. Feitelijk is het een plat brood en dat wordt al eeuwenlang in vele culturen gebakken. Maar de pizza zoals wij hem nu kennen – rond, met een rand, tomatensaus en/of kaas – komt uit Napels. Er werd al over geschreven in de zeventiende eeuw. In die tijd was pizza streetfood voor de minderbedeelden.