De kookbijbels zijn eversellers

De kookbijbels zijn eversellers


In 2013 verscheen de Groentebijbel. Het bleek de eerste in een rij van kookbijbels. Na enekele herdrukken kwam Bart van OIphen met zijn Visbijbel, het begin van een reeks. 

We zijn nu 4 bijbels verder en er alle delen zijn meerdere malen hedrukt. De Groentebijbel acht keer, de Visbijbel vijf keer, de Bakbijbel zeven keer en de BBQbijbel vier keer. Deze week gaat de Vleesbijbel van Gertjan Kiers naar de drukker en intussen zijn er vakmensen bezig met de Broodbijbel, Pizzabijbel en Pastabijbel.

 

 


Meer nieuws


De eerste dag fotograferen voor het Hartige bakboek

De eerste dag fotograferen voor het Hartige bakboek

Bakken is populairder dan ooit en zal dat de komende jaren ook zeker nog blijven. Mede doordat omroep Max vorig jaar bijtekende voor 3 jaar Heel Holland Bakt zal Nederland voorlopig nog door blijven bakken. Wat nog weinig tot niet voorkomt in de huidige bakboeken zijn hartige baksels. Vaak worden er wel enkele hartige recepten gegeven, maar een heel hartig bakboek is er nog niet.