Derek Otte over Mounir Toub en zijn boek: Mijn Arabische keuken

Derek Otte over Mounir Toub en zijn boek: Mijn Arabische keuken


De prachtige woorden van Derek Otte over Mounir Toub en zijn boek Mijn Arabische keuken in boekhandel Scheltema. Filmpje door Yassine Beqqali.


Meer nieuwsMari's groentenevangelie

Mari's groentenevangelie

Afgelopen weekens stond een mooi verhaal van Neel Westerlaken over Mari Maris in het Volkskrant Magazine.

De koek is op...

De koek is op...

Volgens mij is er geen land ter wereld met een rijkere koekjescultuur dan de onze. In elk gezin vind je een goedgevulde koektrommel, die rond koffie- en theetijd op tafel komt. Bij ons thuis was dat zeker het geval, en de koektrommel was een van de eerste dingen die ik als kind blindelings wist te vinden. We hadden twee koektrommels: eentje met de gewone koekjes voor doordeweeks en één met de luxere koekjes, speciaal voor de weekenden of als er bezoek kwam.