Derek Otte over Mounir Toub en zijn boek: Mijn Arabische keuken

Derek Otte over Mounir Toub en zijn boek: Mijn Arabische keuken


De prachtige woorden van Derek Otte over Mounir Toub en zijn boek Mijn Arabische keuken in boekhandel Scheltema. Filmpje door Yassine Beqqali.


Meer nieuwsBBQ Time!!

BBQ Time!!

Ik had het echt gezegd, nooit meer een BBQ-boek, want wat moet je na het schrijven van een bijbel. Er is echter nog zoveel dat ik niet heb verteld, en vooral nog zoveel wat jullie nog niet gemaakt hebben, dat ik ben gezwicht voor de vraag van mijn trouwe uitgever.

Mezze, meraki en vier het leven zo vaak als je kunt

Mezze, meraki en vier het leven zo vaak als je kunt

Vanaf de oudheid betekent Mezé in het Grieks ‘het eten van hapjes’. Kleine hapjes met verschillende smaken en ingrediënten. Het is niet de bedoeling dat je van al die kleine schaaltjes gaat opscheppen zoals wij gewend zijn.