Het turbulente gastronomische leven van foodblogster Marleen Visser

Het turbulente gastronomische leven van foodblogster Marleen Visser


Marleen Visser is foodblogster, webdesigner, fotograaf en auteur van het pasverschenen lekkermakende boek Altijd ijs, boordevol zelfgemaakte ijsrecepten. Haar levensverhaal is doordesemd van de passie voor koken.

“Ik wilde vroeger als kind alle gerechten uitproberen die mijn vader at. Kinderen willen niets eten dat ze niet kennen, maar ik wilde juist experimenteren. Dus ik at volop garnalen en van mijn moeders zelfgemaakte pasta at ik standaard twee borden leeg. Ik heb de liefde voor eten duidelijk van mijn familie.” Aan het woord foodblogster-fotograaf-websitedesigner-auteur-model Marleen Visser (33).

 

Lees verder op de site van nieuws.nl 

 

 


Meer nieuws



'Ze kan heel erg goed schrijven.'

'Ze kan heel erg goed schrijven.'

Het boekenpanel van DWDD heeft als een van dé boeken van december gekozen voor 'Mari plukt de dag' van Mari Maris. Het boek is voor mensen die van koken houden, eten, tuinieren, mosetuin, Frankrijk. 'En ze kan heel erg goed schrijven.'