In the spotlights

In the spotlights


Altijd ijs van Marleen Visser ligt volgende week in de winkel en krijgt alvast wat aandacht in het tijdschrift Gezond etenLeuk!

Was het maar zo'n feest dat we altijd ijs konden eten zonder er ook maar een grammetje van aan te komen. Helaas blijft zoiets bij dromen. Maar met het boek Altijd ijs kun je wel gerust zo nu en dan een ijsje pakken zonder schuldgevoel. Niet alle recepten zijn even gezond, maar nog altijd beter dan een voorverpakt exemplaar. Bovendien ook veel spannender; heb jij in de supermarktschappen ooit ijsjes met banaan, pindakaas, pure chocolade en zeezout of van kokosmelk en zoete aardappel gezien?

Alle ijsjes zijn gemaakt met verse ingrediënten, afgestemd op het seizoen. Dat lees je goed; volgens Marleen kunnen ijsjes het hele jaar door, al smaken ze in de zomer natuurlijk het allerlekkerst. 


Meer nieuws



'Ze kan heel erg goed schrijven.'

'Ze kan heel erg goed schrijven.'

Het boekenpanel van DWDD heeft als een van dé boeken van december gekozen voor 'Mari plukt de dag' van Mari Maris. Het boek is voor mensen die van koken houden, eten, tuinieren, mosetuin, Frankrijk. 'En ze kan heel erg goed schrijven.'