In the spotlights

In the spotlights


Altijd ijs van Marleen Visser ligt volgende week in de winkel en krijgt alvast wat aandacht in het tijdschrift Gezond etenLeuk!

Was het maar zo'n feest dat we altijd ijs konden eten zonder er ook maar een grammetje van aan te komen. Helaas blijft zoiets bij dromen. Maar met het boek Altijd ijs kun je wel gerust zo nu en dan een ijsje pakken zonder schuldgevoel. Niet alle recepten zijn even gezond, maar nog altijd beter dan een voorverpakt exemplaar. Bovendien ook veel spannender; heb jij in de supermarktschappen ooit ijsjes met banaan, pindakaas, pure chocolade en zeezout of van kokosmelk en zoete aardappel gezien?

Alle ijsjes zijn gemaakt met verse ingrediënten, afgestemd op het seizoen. Dat lees je goed; volgens Marleen kunnen ijsjes het hele jaar door, al smaken ze in de zomer natuurlijk het allerlekkerst. 


Meer nieuwsMari's groentenevangelie

Mari's groentenevangelie

Afgelopen weekens stond een mooi verhaal van Neel Westerlaken over Mari Maris in het Volkskrant Magazine.

De koek is op...

De koek is op...

Volgens mij is er geen land ter wereld met een rijkere koekjescultuur dan de onze. In elk gezin vind je een goedgevulde koektrommel, die rond koffie- en theetijd op tafel komt. Bij ons thuis was dat zeker het geval, en de koektrommel was een van de eerste dingen die ik als kind blindelings wist te vinden. We hadden twee koektrommels: eentje met de gewone koekjes voor doordeweeks en één met de luxere koekjes, speciaal voor de weekenden of als er bezoek kwam.