Vleesliefhebbers opgelet!

Vleesliefhebbers opgelet!


In 'We love beef' gebruiken Alain Caron en Richard van Oostenbrugge alles van het rund: van tong tot staart, van borst tot haas.

Op woensdagavond 30 oktober werd hét kookboek over Engels Rund, 'We love beef', gepresenteerd op een wel hele toepasselijke locatie: de boerderij.

In de stal van boederij de Stadshoeve te Zunderdorp, net boven Amsterdam, kookten Alain Caron en Richard van Oostenbrugge enkele gerechten uit hun nieuwe kookboek. Maar naast een kookboek is 'We love beef' ook een naslagwerk met een heus Beef-ABC! Terwijl de genodigden dineerden, poseerden Alain en Richard geknield in het hooi nog even met een kalf om de titel van het kookboek kracht bij te zetten: They love beef!

Naast een kookboek met recepten van Alain en Richard met in de hoofdrol Engels rund, is 'We love beef' ook een naslagwerk met een duidelijk en uitgebreid beef-ABC.


Meer nieuws



'Ze kan heel erg goed schrijven.'

'Ze kan heel erg goed schrijven.'

Het boekenpanel van DWDD heeft als een van dé boeken van december gekozen voor 'Mari plukt de dag' van Mari Maris. Het boek is voor mensen die van koken houden, eten, tuinieren, mosetuin, Frankrijk. 'En ze kan heel erg goed schrijven.'