Garnalencocktail met citroenmayonaise

Garnalencocktail met citroenmayonaise

De klassieke garnalencocktail in een fris jasje: met avocado en citroenmayonaise.


Ingrediënten


4 el mayonaise
rasp van ½ citroen
1 el citroensap
2 handjes gemengde sla
1 avocado, in blokjes
½ komkommer, in blokjes, ter garnering
200 g Hollandse garnalen
1 el verse bieslook, fijngesneden, ter garnering
10 verse muntblaadjes, fijngesneden, ter garnering
zout en peper


Bereidingswijze


1. Meng de mayonaise met de citroenrasp en het citroensap en breng op smaak met zout en peper.

2. Verdeel de sla met de blokjes avocado en komkommer over de potjes. Leg de garnalen erop en druppel er wat citroenmayonaise over.

3. Garneer de potjes met de verse kruiden en serveer direct.


Kijk verder op onze website voor de garnalencocktail uit Bart's Fishtales of klik op deze link: http://uitgeverijcarrera.nl/recept/Hollandse-garnalencocktail--R51.html