Gin-tonic-ijsjes

Gin-tonic-ijsjes

Vrijwel direct na Kelvins aanzoek dwaalden mijn gedachten af naar de bruiloft – oké, ik geef toe, eigenlijk al een jaar daarvoor. Eén ding wist ik zeker: gin-tonic-ijsjes komen op ons menu!

Benodigdheden


  • 6 ijslollyvormpjes
  • blender

Ingrediënten


Met rozensiroop en rozenblaadjes

  • 600 ml tonic
  • 50 ml gin
  • 2 el rozensiroop
  • rozenblaadjes

 

Met limoen, komkommer en munt

  • 600 ml tonic
  • 50 ml gin
  • 4 el limoensap
  • komkommerplakjes

 

Met honingmeloen en frambozen

  • 100 g honingmeloen
  • 500 ml tonic
  • 40 ml gin
  • 2 el citroensap
  • handje frambozen

 


Bereidingswijze


Met rozensiroop en rozenblaadjes

  1. Meng de tonic met de gin en de rozensiroop.
  2. Doe enkele rozenblaadjes in de ijslollyvormpjes. Schenk de vloeistof erbij. Zet een nacht in de vriezer.


Met limoen, komkommer en munt

  1. Meng de tonic met de gin en het limoensap.
  2. Doe enkele plakjes komkommer in de ijslollyvormpjes. Schenk de vloeistof erbij. Zet een nacht in de vriezer.

 

Met honingmeloen en frambozen

  1. Pureer de meloen in een blender. Meng met de tonic, de gin en het citroensap.
  2. Doe wat frambozen in de ijslollyvormpjes. Schenk de vloeistof erbij. Zet een nacht in de vriezer.