Recepten uit het boek


Gebakken gnocchi met paddenstoelen

Gebakken gnocchi met paddenstoelen

In dit recept maak ik een variant op de klassieke groene pesto. Hij is iets pittiger dan de ‘normale’ pesto, heerlijk! Je kunt zelf natuurlijk ook experimenteren met het maken van pesto. Gebruik wel een oude kaas, die brokkelt lekker. Maak tot slot nog een bijzonder watertje met zoethout: doe een paar stukjes zoethout in een karaf en vul aan met koud water. De smaak van het zoethout trekt heel snel in het water!



Zelfgemaakte pasta met zeewolf

Zelfgemaakte pasta met zeewolf

Dit is een echt sterrengerecht! Het is iets meer werk, maar zeker de moeite waard. Mocht je geen zeewolf kunnen vinden, neem dan heilbot.



Asperges groen en wit met een kwarteleitje

Asperges groen en wit met een kwarteleitje

Als je verse asperges wilt, wrijf ze dan langs elkaar als je in de supermarkt staat. Als ze een piepend geluid maken zijn ze goed.