Zoeken
Julius  Jaspers - Stoofbijbel

Stoofbijbel

Julius Jaspers

Omschrijving

Stoofbijbel is hét naslagwerk voor de stoofliefhebber

Aan de hand van duidelijke, stapsgewijze instructies, foto's en how-to's laat Julius Jaspers zien hoe je de allerlekkerste stoofgerechten maakt. Van klassiekers als boeuf bourguignon, hazenpeper en gekonfijte eend tot verrassende nieuwe recepten als bloemkool provençale, zeebaars met Ricard en ananas met vanille en cognac toe.

Meer dan 150 stoofrecepten
Heldere how-to's en technieken
Duidelijke stap-voor-stapfoto's
Uitleg van benodigdheden en -begrippen

'Goed voorbereiden, de hitte zijn werk laten doen en vaak een stuk later regenereren (een mooi woord voor opwarmen), waarbij je gelijk proeft dat de smaken nog beter zijn geworden. Op mijn lijf geschreven dus, dit thema!'

Fragment

Auteur: Julius Jaspers
Auteur

Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL's Topchef. Hij stond aan de basis van de restaurants Julius Bar & Grill en Happyhappyjoyjoy. Nu schrijft hij kookboeken, waaronder barbecuekookboeken.

Edities & Details
Gebonden: Stoofbijbel - Julius  Jaspers
ISBN: 9789048847068
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 07-11-2019
Prijs: € 34,99
Omvang: 432 pagina's

Bestel

Digitale download: Stoofbijbel - Julius  Jaspers
ISBN: 9789048847075
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 07-11-2019
Prijs: € 14,99
Omvang: 432 pagina's

Bestel

Serie: Kookbijbels NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. BISAC: COOKING / General
Nieuws
Makkelijke Maandag: Tofoe in oosterse tomatensaus

Makkelijke Maandag: Tofoe in oosterse tomatensaus

Elke Makkelijke Maandag een nieuw recept! Lees meer »

Makkelijke Maandag: Aardappels met feta en harissa

Makkelijke Maandag: Aardappels met feta en harissa

Elke Makkelijke Maandag een nieuw recept!  Lees meer »

Boeken
Julius Jaspers - Hamburgers
Julius Jaspers
Raquel Palla Lorden - De bijbel van de Spaanse keuken
Raquel Palla Lorden
Janneke Vreugdenhil & Dorenda van Dijken - Overgang
Janneke Vreugdenhil & Dorenda van Dijken
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws