
Boek

Over het boek
Meneer Wateetons onthult alle slagersgeheimen en laat zien hoe je een worst draait, vult, knoopt, rookt en droogt. Aan de hand van uitgebreide instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's worden alle technieken van het worst maken uitgelegd. Hij leert je hoe je zelf braadworst, gekookte worst, leverworst, bloedworst, droge worst en zelfs vegetarische worst kunt maken, en hoe je die worsten het lekkerst kunt bereiden aan de hand van bijzondere recepten. Deze ode aan de worst is er voor de ambachtelijke doe-het-zelver, maar ook voor de vleesliefhebber die kwaliteit op zijn bord wil.
De meningen
'De ultieme worstbijbel'
Favor Flav
'Het (is) een bijbel voor mannen met ballen, kerels met poten aan hun lijf die niet bang zijn om die eens goed vuil te maken om van lever of bloed een fijne worst te kneden.'
Nieuwsblad.be
deliciousmagazine
'onmisbaar voor worstfanaten'
Playboy