Reizende foto-expositie Bart's Fish Tales

Reizende foto-expositie Bart's Fish Tales

Op woensdag 9 maart vindt bij boekhandel Scheltema de feestelijke aftrap plaats van de foto-expositie Bart’s Fish Tales – ter promotie van het nieuwste en gelijknamige viskookboek van Bart van Olphen. 

In Perfecte Conditie in de winkel!

In Perfecte Conditie in de winkel!

Mogelijk heb je de hattrick van tophockeyster Ellen Hoog in haar 200ste interland gezien, of haar interview in Volkskrant Magazine, en nu is ook haar boek In perfecte conditie verschenen. 

Najaarspresentatie Carrera Culinair

Najaarspresentatie Carrera Culinair

Een verslag van de najaarspresentatie van Carrera Culinair. In 9 gangen presenteerden we onze 9 toptitels voor het najaar. Elk kookboek was verantwoordelijk voor een gang.

Binnenkort: Bakbijbel

Binnenkort: Bakbijbel

Na het succes van Rutger bakt en Rutger bakt feestelijk is Rutger van den Broek nu volop bezig met zijn nieuwste boek: de Bakbijbel!

Groentebijbel

Groentebijbel

'Als basisgroenteboek is Maris bij mij niet meer uit de keuken weg te slaan!' - de Volkskrant

'Een boek dat in elke keuken thuishoort, waarmee jongeren met groenten kunnen leren koken en waarmee doorgewinterde koks hun repertoire kunnen vernieuwen en uitbreiden.'- Het Parool

'Gebaseerd op de Franse keuken, maar wel met speelse creativiteit. Het boek staat vol klassieke en verrassende groentegerechten, aanrader voor groentelovers!' - Delicious

Vers van de pers: NIVEN 80/20

Vers van de pers: NIVEN 80/20

Niven Kunz is nog maar net 33 jaar en al bijna 10 jaar in het bezit van een Michelinster. Niven staat voor 80% groenten en 20% vlees of vis. Voor hem is deze 80/20-filosofie helder én logisch; in zijn keuken gaan groenten altijd voor. Vlees en vis beperkt hij tot het hoognodige. Niet alleen omdat hij dit beter vindt, vooral omdat hij koken met groenten het allerleukste vindt.