Boekpresentatie Ontbijt

Boekpresentatie Ontbijt

Voor dat iedereen naar zijn werk moest was deze morgen de presentatie van het nieuwe boek van Mara Grimm. Midden op het zonnige Amstelveld stond een lange tafel vol met de heerlijkste ontbijtgerechten.

Koningin van de cocktails

Koningin van de cocktails

Een rooftopbar in Bangkok, een jacht in Monaco, een feest in Libanon. Tess Posthumus - de beste vrouwelijke bartender ter wereld - schenkt haar cocktails in alle hotspots. Maar verwacht geen gooi- en smijtwerk met flesse: 'Trucjes zijn voor apen'. 

Erg smakelijk en gemakkelijk te maken

Erg smakelijk en gemakkelijk te maken

Altijd ijs is een mooi vormgegeven boek, met prachtige foto’s. De recepten zijn gemakkelijk en de meeste ingrediënten heeft bijna iedereen wel in huis. Ik ben deze zomer in ieder geval nog wel even zoet met dit boek.

The Foodie Teen: Cooking Demo and Book Signing

The Foodie Teen: Cooking Demo and Book Signing

Award-winning teenage blogger Alessandra Peters is on a mission to inspire others to embrace a healthy lifestyle. Her approach to cooking centres around eating unprocessed, real ingredients and her recipes are for everyone. They not only taste wonderful, but will make you feel incredible. This afternoon Alessandra will prepare two of her recipes live at ABC, answer all your questions and sign copies of her book The Foodie Teen

Volgende week verschijnt Cocktails met Tess

Volgende week verschijnt Cocktails met Tess

’s Werelds beste vrouwelijke bartender laat zien hoe je thuis in een handomdraai de allerlekkerste cocktails maakt. Tess Posthumus geeft haar favoriete recepten prijs; van klassiekers als Bloody Mary en Whiskey Sour, alcoholvrije Virgin Mary Mule en Rosemary’s Pear tot haar signatures Thai Mojito en de Killer Cocktail. 

 

Ontbijtfeestje

Ontbijtfeestje

Op Instagram is elke foto van een bakje havermout een instant hit, de ontbijtzaken schieten als paddenstoelen uit de grond en Mc Donalds experimenteert met een all day breakfast. Kortom: ontbijten is hot. En dat terwijl het ochtendmaal in de Middeleeuwen nog gold als een teken van gulzigheid.

De toch exotische Arabische keuken wordt zo op zeer toegankelijke wijze geïntroduceerd

De toch exotische Arabische keuken wordt zo op zeer toegankelijke wijze geïntroduceerd

Toub laat zien dat hij weet hoe kookboeken in elkaar zitten, en nog belangrijker, gelezen worden. Vaak worden pagina’s gelardeerd met gezegdes en tips van het niveau ingetrapte deuren. Ik sla ze liever over. Zo niet bij dit boek; Toub’s tips zijn kort maar krachtig, en de gezegdes zijn geen zweverige wijsheden maar lollige opmerkingen. Hier en daar op het flauwe af: zo zijn er volgens Toub “geen gepeperde uitspraken over specerijen”. Je merkt aan alles dat Toub een gezellige Brabander is.

- NRC Handelsblad