Aftellen geblazen

Aftellen geblazen


Het boek van Jet ligt bijna in de winkels, nog heel even geduld.

Van healthy tussendoortjes, workout-food en eten met een date tot koken voor een groep vriendinnen, feesthapjes en een katerontbijt. In Het boek van Jet geeft Jet van Nieuwkerk haar favoriete recepten, praktische tips en persoonlijke verhalen voor als je graag gezond wilt eten, je fit wilt voelen en een slank lijf wilt hebben, zonder dat het leven saai wordt en zonder veel te streng voor jezelf te zijn.

Het is niet altijd even makkelijk om evenwicht te vinden. En al helemaal niet om in balans te blijven. Om niet door te slaan naar de ene kant: alles super gezond en dan weer naar de andere kant: let it all hang out. Jet laat zien hoe je makkelijk en gezond kookt (van kip uit de oven en zalmburgers met zeekraal tot Crodino-mandarijncocktails en healthy smoothies), ze helpt je te gaan sporten (en je zult zien dat je het leuk gaat vinden) en ze geeft tips voor als je een shitdag hebt (en het recept voor een gezonde variant op Chunky Monkey-bananenijs om zorgeloos een hele bak leeg te kunnen eten).


Meer nieuws



De rijkdom en verscheidenheid van de verschillende eilandkeukens

De rijkdom en verscheidenheid van de verschillende eilandkeukens

In dit boek neem ik je mee op reis langs de bekendste eilanden en eilandgroepen
van Indonesië. Hoewel het onmogelijk is om de volledige Indonesische
keuken te beschrijven in één boek, hoop ik je hiermee de enorme
rijkdom van en de verscheidenheid tussen de verschillende eilandkeukens
te laten proeven. Van de meest bekende gerechten tot aan de voor velen
onbekende gerechten van Indonesië.
 

Nu in de winkel: de 4e druk van Vegabijbel!

Nu in de winkel: de 4e druk van Vegabijbel!

Begin het nieuwe jaar goed - de 4e druk van Vegabijbel ligt in de winkel! Isabel Boerdam, bekend van haar food en lifestyle blog De Hippe Vegetariër, leert je alles over het maken van de lekkerste vegetarische gerechten. Met meer dan 150 recepten is Vegabijbel voor zowel de beginnende als de gevorderde kok een verrassend en leerzaam vegetarisch naslagwerk.