Arie Boomsma - Beweeg!

Arie Boomsma - Beweeg!


In zijn nieuwe boek Beweeg!, behandelt Arie Boomsma samen met trainers en coaches van zijn eigen Vondelgym de meest gehoorde excuses die mensen hebben om niet te sporten.

In Beweeg! geven Arie en een team van Vondelgym trainers tips en inzichten om gezonder en gelukkiger te leven. Elk hoofdstuk begint met een excuus, of obstakel dat je van het sporten weerhoudt. Ik maak lange werkdagen, als ik thuis kom ben ik moe, Ik heb geen tijd, Ik heb kinderen, ik kom niet graag in een sportschool, vind mezelf te oud, het wordt saai na een tijdje, etc. etc.

De lezer krijgt trainingsschema’s voor binnen en buiten aangereikt, recepten, persoonlijke verhalen en bakken vol tips en adviezen om die excuses voor eens en altijd van tafel te vegen. Om echt in beweging te komen!


Meer nieuwsDe eerste landenbijbel verschijnt in november

De eerste landenbijbel verschijnt in november

Na het succes van de kookbijbels verschijnt er dit jaar de eerste landenbijbel 'De bijbel van de Franse keuken' van Alain Caron. In in een strakke vernieuwde vormgeving slaan de kookbijbels een nieuwe weg in. 

5 BBQ-tips

5 BBQ-tips

1. Vlammen zijn geen vrienden

Barbecueën en vlammen zijn geen vrienden, dus houd daar rekening mee. Maak je vuur niet te groot. Vlammen krijg je vooral door het druipvet van vlees, van olie en van suiker. Als daar wat van in de barbecue valt, dan krijg je vlammen en gaat de boel verbranden. Gebruik dus met deze producten altijd een platesetter (een stalen
of keramieken plaat tussen het vuur en je rooster).