Zoeken
Mirjam Leslie-Pringle - World of veggies

World of veggies

Mirjam Leslie-Pringle

Echt, vers, gezond, makkelijk en lekker vegetarisch eten. Producten die ons lichaam voeden, niet alleen maar vullen.
Omschrijving

Overal ter wereld wordt sinds mensenheugenis vegetarisch gegeten. Omdat vlees niet voorradig of te duur is, vanwege geloofsovertuiging of omdat men geen vlees wil eten. Zo zijn er door de eeuwen heen honderden vegetarische gerechten ontstaan. In World of veggies staan 100 van deze klassieke vegetarische recepten - van ontbijt tot diner en van snacks tot sweets -, die stuk voor stuk bewijzen dat gerechten zonder vlees en vis heerlijk zijn voor vegetariërs én vleeseters. Van Sri Lankaanse dosa, Duitse flammkuchen en Mexicaanse quesedilla's tot een Keniaanse bonenschotel, Zweedse bosbessensoep en bierbrood uit Australië - en nog veel meer.

Fragment

Auteur: Mirjam Leslie-Pringle
Auteur

Haar grootste interesses zijn gezonde (vegetarische) voeding en het bedenken en fotograferen van recepten. Voor haar blog Veggie Very Much, besloot Mirjam aantrekkelijke vegetarische recepten te ontwikkelen die voor iedereen makkelijk te maken zijn en laten zien dat je waanzinnig lekker kan koken zonder vlees of vis! Mirjam is fotografe en schrijfster en woont en werkt met haar gezin en dieren op Ibiza. Ze raakte geïnspireerd door de good food-trend; echt, vers, gezond en fris vegetarisch eten, maar boven alles ook simpel om te maken. Ze schreef eerder het boek Veggie Very Much.

Edities & Details
Gebonden: World of veggies - Mirjam Leslie-Pringle
ISBN: 9789048839414
Uitgave: Gebonden
Status: Niet beschikbaar
Datum: 14-08-2017
Prijs: € 25,00
Omvang: 256 pagina's

Bestel

Digitale download: World of veggies - Mirjam Leslie-Pringle
ISBN: 9789048839421
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 14-08-2017
Prijs: € 14,99
Omvang: 256 pagina's

Bestel

NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Vegetarische keuken THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. BISAC: COOKING / Vegetarian BISAC: COOKING / General
Boeken
Noni Kooiman - Wokbijbel
Noni Kooiman
Janneke Philippi - Bakplaatbijbel
Janneke Philippi
Jonah  Freud - Memmisj
Jonah Freud
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws