Feestelijke presentatie van 'Rutger bakt feestelijk'

Feestelijke presentatie van 'Rutger bakt feestelijk'


Op woensdag 5 november werd Rutger bakt feestelijk gepresenteerd bij Boekalicious in Amsterdam.

Bloggers en pers waren op deze middag uitgenodigd om Rutgers bakkunsten te komen proeven en afkijken - wat iedereen zich natuurlijk geen tweede keer hoefde te laten zeggen!

Allereerst presenteerde Rutger het boek aan zijn vader - die zijn inspiratie was voor 'Papa's oliebollen' - waarna hij doorging met een kookworkshop. Zo leerde Rutger ons onder andere hoe je chocolade-sinaasappelmoelleux het beste kunt maken en wat de lekkerste winterbuns zijn. Uiteraard mocht het resultaat geproefd worden! Belangrijkste tips van de middag: begin met simpele recepten en oefen altijd van tevoren voordat je bezoek krijgt.

Bekijk en lees op de volgende blogs wat de aanwezige bloggers van het boek en de presentatie vonden:

Carola bakt zoethoudertjes: http://www.carolabaktzoethoudertjes.nl/2014/11/rutger-bakt-feestelijk.html

Smulweb: http://www.smulweb.nl/artikelen/198330/Kennismaking-en-recepten-rutger-bakt-feestelijk

Toejtes en Taarten: http://www.toetjesentaarten.nl/rutger-bakt-feestelijk-van-charlotte-tot-soesjestoren/

Koken.blog.nl: http://koken.blog.nl/nieuws/nieuws-en-nieuwtjes/2014/11/07/rutger-bakt-feestelijk


Meer nieuws



5 BBQ-tips

5 BBQ-tips

1. Vlammen zijn geen vrienden

Barbecueën en vlammen zijn geen vrienden, dus houd daar rekening mee. Maak je vuur niet te groot. Vlammen krijg je vooral door het druipvet van vlees, van olie en van suiker. Als daar wat van in de barbecue valt, dan krijg je vlammen en gaat de boel verbranden. Gebruik dus met deze producten altijd een platesetter (een stalen
of keramieken plaat tussen het vuur en je rooster).

Binnenkort verschijnt het nieuwe boek van Sergio Herman

Binnenkort verschijnt het nieuwe boek van Sergio Herman

Echt lekker koken is een kwestie van gerechten op smaak brengen. Toch laten we kruiden, specerijen en andere smaakmakers nog veel te vaak links liggen. Sterker nog, bij het boodschappen doen gooien we vaak een mooi stuk vlees, een visje of een bloemkool in ons mandje, maar vergeten we het belangrijkste: de smaakmakers.