Gratis kookboekengeschenk bij het kopen van een kookboek!

Gratis kookboekengeschenk bij het kopen van een kookboek!


Ontvang nu een gratis kookboekengeschenk bij besteding van €19,50 aan een kookboek!
In het boekje Smaakmakers vertellen verschillende kookboekenauteurs over de recepten die ze vroeger inspireerden en waar ze nog steeds gebruik van maken. Ook “onze” Rutger van den Broek en Sergio Herman staan erin.

Rutger: "Toen ik vroeger als kleine jongen naar school liep kwam ik altijd langs Banketbakkerij Lieuwma in Hilversum. Ik was echt zo'n jongetje dat met zijn neus tegen het raam alle lekkernijen in de etalage van de winkel in zich opnam. Zijn hazelnootschuimtaart was toen al mijn favoriete taart. Toen Lieuwma stopte met zijn bakkerij gaf hij het recept aan Jacques Maas, banketbakker in Loosdrecht. Nog steeds rijd ik heel af en toe naar Loosdrecht om daar de taart te kopen. Maar natuurlijk maak ik de hazelnootschuimtaart nu het liefste zelf."


Meer nieuws



De rijkdom en verscheidenheid van de verschillende eilandkeukens

De rijkdom en verscheidenheid van de verschillende eilandkeukens

In dit boek neem ik je mee op reis langs de bekendste eilanden en eilandgroepen
van Indonesië. Hoewel het onmogelijk is om de volledige Indonesische
keuken te beschrijven in één boek, hoop ik je hiermee de enorme
rijkdom van en de verscheidenheid tussen de verschillende eilandkeukens
te laten proeven. Van de meest bekende gerechten tot aan de voor velen
onbekende gerechten van Indonesië.
 

Nu in de winkel: de 4e druk van Vegabijbel!

Nu in de winkel: de 4e druk van Vegabijbel!

Begin het nieuwe jaar goed - de 4e druk van Vegabijbel ligt in de winkel! Isabel Boerdam, bekend van haar food en lifestyle blog De Hippe Vegetariër, leert je alles over het maken van de lekkerste vegetarische gerechten. Met meer dan 150 recepten is Vegabijbel voor zowel de beginnende als de gevorderde kok een verrassend en leerzaam vegetarisch naslagwerk.