Het hele jaar ijs

Het hele jaar ijs


De zomer is niet echt geworden wat we er van verwacht hadden dit jaar. De hele maand juli met jas aan naar je werk maakt het lastig een zomers gevoel te krijgen.

Vorige week werd het opeens toch nog erg warm. Een goed moment om eens over ijs te beginnen.

'Ik vind het van grote creativiteit getuigen dat je honderd ijsrecepten kunt verzinnen zonder daarbij al te technisch te worden. Daarnaast ziet het boek er verzorgd uit en zijn de foto's ook prima.' - NRC Maandag 29 augustus 2016


Meer nieuws



5 BBQ-tips

5 BBQ-tips

1. Vlammen zijn geen vrienden

Barbecueën en vlammen zijn geen vrienden, dus houd daar rekening mee. Maak je vuur niet te groot. Vlammen krijg je vooral door het druipvet van vlees, van olie en van suiker. Als daar wat van in de barbecue valt, dan krijg je vlammen en gaat de boel verbranden. Gebruik dus met deze producten altijd een platesetter (een stalen
of keramieken plaat tussen het vuur en je rooster).

Binnenkort verschijnt het nieuwe boek van Sergio Herman

Binnenkort verschijnt het nieuwe boek van Sergio Herman

Echt lekker koken is een kwestie van gerechten op smaak brengen. Toch laten we kruiden, specerijen en andere smaakmakers nog veel te vaak links liggen. Sterker nog, bij het boodschappen doen gooien we vaak een mooi stuk vlees, een visje of een bloemkool in ons mandje, maar vergeten we het belangrijkste: de smaakmakers.