Het hele jaar ijs

Het hele jaar ijs


De zomer is niet echt geworden wat we er van verwacht hadden dit jaar. De hele maand juli met jas aan naar je werk maakt het lastig een zomers gevoel te krijgen.

Vorige week werd het opeens toch nog erg warm. Een goed moment om eens over ijs te beginnen.

'Ik vind het van grote creativiteit getuigen dat je honderd ijsrecepten kunt verzinnen zonder daarbij al te technisch te worden. Daarnaast ziet het boek er verzorgd uit en zijn de foto's ook prima.' - NRC Maandag 29 augustus 2016


Meer nieuws



Een nieuwe klassieker

Een nieuwe klassieker

De Fransen zijn erg trots op hun produits de terroir, oftewel de regionale producten. Op lokale markten staan altijd wel boeren die hun eigen verbouwde producten zelf aan de man brengen. De Fransen geven erg om eten en hechten er grote waarde aan om te weten waar de ingrediënten voor de maaltijd vandaan komen. Ook op de markten in de grote steden staat over het algemeen bij de producten beschreven uit welke regio ze afkomstig zijn.

We eten geen lijsters meer

We eten geen lijsters meer

Dat er tegenwoordig voedsel in overvloied is, is een zegen. Maar daar op een verantwooerde manier mee omspringen, is nog niet zo eenvoudig. Misschien kan 'De Elisabeth', een heruitgave van een oud kookboek, daarbij een handje helpen.