Hoera! Genomineerd voor 'Beste Foodblogger Kookboek' met maar liefst zes titels!

Hoera! Genomineerd voor 'Beste Foodblogger Kookboek' met maar liefst zes titels!


Feest! Er zijn maar liefst zes boeken van Carrera Culinair genomineerd voor de Food Blog Awards in de categorie 'Beste Foodblogger Kookboek'. Daar zijn wij natuurlijk enorm trots op. De Food Blog Awards worden dit jaar voor het eerst georganiseerd. De feestelijke awardshow zal plaatsvinden op dinsdag 25 oktober, in het Naarderbos in Naarden. De presentatie ligt die avond in handen van niemand minder dan Sandra Ysbrandy!

Hoe kunnen jullie bijdragen? Door te stemmen! Tot en met 9 oktober kan er gestemd worden, waarna de finalisten bekend gemaakt zullen worden. De laatste stemronde is van 10 tot en met 17 oktober, waarin hopelijk al deze onderstaande boeken nog zullen meedoen:

  • Havermoutje ~ Pascalle Bonnier & Mathijs Kok
  • Bakbijbel ~ Rutger van den Broek
  • Jam en Zuur ~ Philippine van der Goes
  • Snelle klassiekers met een twist ~ Brenda Hoff
  • De jonge foodie ~ Alessandra Peters
  • Altijd ijs ~ Marleen Visser


Stemmen kan hier: http://foodblogawards.nl/stemmen/


Meer nieuws



Masterclass, dé nieuwe reeks kookboeken!

Masterclass, dé nieuwe reeks kookboeken!

Masterclass is een nieuwe reeks kookboeken van Carrera Culinair. De eerste drie delen die begin april verschijnen zijn 'Cakes' van Rutger van de Broek, 'Dips' van Ramon Brugman en 'Groente op de BBQ' van Julius Jaspers. 

‘Kook tien recepten uit deze Vegabijbel, dan weet ik zeker dat je stap voor stap net zoveel van de vegetarische keuken gaat houden als ik.’

‘Kook tien recepten uit deze Vegabijbel, dan weet ik zeker dat je stap voor stap net zoveel van de vegetarische keuken gaat houden als ik.’

Isabel Boerdam lanceerde in 2013 haar food & lifestyle blog De Hippe Vegetariër, dat inmiddels is uitgegroeid tot het grootste vegetarische platform van Nederland. Een echte inspiratiebron voor vegetariërs, flexitariërs en foodies. Hier laat Isabel zien dat vegetarisch eten beslist niet saai, smakeloos of ingewikkeld is – maar juist verrassend, smaakvol en helemaal niet moeilijk. In 2018 lanceerde Isabel de Nationale Week Zonder Vlees, een jaarlijks terugkerende campagne om een dagje minder vlees de nieuwe normaal te maken in Nederland. Na de hippe vegetariër is Vegabijbel haar tweede vegetarische kookboek.