Hoera! Genomineerd voor 'Beste Foodblogger Kookboek' met maar liefst zes titels!

Hoera! Genomineerd voor 'Beste Foodblogger Kookboek' met maar liefst zes titels!


Feest! Er zijn maar liefst zes boeken van Carrera Culinair genomineerd voor de Food Blog Awards in de categorie 'Beste Foodblogger Kookboek'. Daar zijn wij natuurlijk enorm trots op. De Food Blog Awards worden dit jaar voor het eerst georganiseerd. De feestelijke awardshow zal plaatsvinden op dinsdag 25 oktober, in het Naarderbos in Naarden. De presentatie ligt die avond in handen van niemand minder dan Sandra Ysbrandy!

Hoe kunnen jullie bijdragen? Door te stemmen! Tot en met 9 oktober kan er gestemd worden, waarna de finalisten bekend gemaakt zullen worden. De laatste stemronde is van 10 tot en met 17 oktober, waarin hopelijk al deze onderstaande boeken nog zullen meedoen:

  • Havermoutje ~ Pascalle Bonnier & Mathijs Kok
  • Bakbijbel ~ Rutger van den Broek
  • Jam en Zuur ~ Philippine van der Goes
  • Snelle klassiekers met een twist ~ Brenda Hoff
  • De jonge foodie ~ Alessandra Peters
  • Altijd ijs ~ Marleen Visser


Stemmen kan hier: http://foodblogawards.nl/stemmen/


Meer nieuws



5 BBQ-tips

5 BBQ-tips

1. Vlammen zijn geen vrienden

Barbecueën en vlammen zijn geen vrienden, dus houd daar rekening mee. Maak je vuur niet te groot. Vlammen krijg je vooral door het druipvet van vlees, van olie en van suiker. Als daar wat van in de barbecue valt, dan krijg je vlammen en gaat de boel verbranden. Gebruik dus met deze producten altijd een platesetter (een stalen
of keramieken plaat tussen het vuur en je rooster).

Binnenkort verschijnt het nieuwe boek van Sergio Herman

Binnenkort verschijnt het nieuwe boek van Sergio Herman

Echt lekker koken is een kwestie van gerechten op smaak brengen. Toch laten we kruiden, specerijen en andere smaakmakers nog veel te vaak links liggen. Sterker nog, bij het boodschappen doen gooien we vaak een mooi stuk vlees, een visje of een bloemkool in ons mandje, maar vergeten we het belangrijkste: de smaakmakers.