Hoera! Genomineerd voor 'Beste Foodblogger Kookboek' met maar liefst zes titels!

Hoera! Genomineerd voor 'Beste Foodblogger Kookboek' met maar liefst zes titels!


Feest! Er zijn maar liefst zes boeken van Carrera Culinair genomineerd voor de Food Blog Awards in de categorie 'Beste Foodblogger Kookboek'. Daar zijn wij natuurlijk enorm trots op. De Food Blog Awards worden dit jaar voor het eerst georganiseerd. De feestelijke awardshow zal plaatsvinden op dinsdag 25 oktober, in het Naarderbos in Naarden. De presentatie ligt die avond in handen van niemand minder dan Sandra Ysbrandy!

Hoe kunnen jullie bijdragen? Door te stemmen! Tot en met 9 oktober kan er gestemd worden, waarna de finalisten bekend gemaakt zullen worden. De laatste stemronde is van 10 tot en met 17 oktober, waarin hopelijk al deze onderstaande boeken nog zullen meedoen:

  • Havermoutje ~ Pascalle Bonnier & Mathijs Kok
  • Bakbijbel ~ Rutger van den Broek
  • Jam en Zuur ~ Philippine van der Goes
  • Snelle klassiekers met een twist ~ Brenda Hoff
  • De jonge foodie ~ Alessandra Peters
  • Altijd ijs ~ Marleen Visser


Stemmen kan hier: http://foodblogawards.nl/stemmen/


Meer nieuws



Een kleine geschiedenis van een huisgemaakt restaurant

Een kleine geschiedenis van een huisgemaakt restaurant

Er was eens een Amsterdammertje – een kleine Piep – dat graag buiten speelde met bloemetjes, bijtjes, bomen en planten. Binnen stond ze het liefst in de keuken achter pannen heksenbrouwsels of zat ze boekjes in elkaar te knutselen. Groter groeide ze wel, echt veranderen deed ze niet, ze werd kok en wroette nog altijd graag in de aarde.

Koken was nog nooit zo leuk

Koken was nog nooit zo leuk

‘Daar stonden we dan, mijn zus en ik. Met 32 graden in de bloedhitte van Frankrijk op onze blote voeten mayomenaise te stampen. In van die grote, eikenhouten vaten en op de echte, traditionele manier. Heerlijk, dat vrije gevoel van oranje eierendooiers die als warme vla tussen je tenen door glibberen. Nog steeds krijg ik complimenten over mijn gladde voetjes. Zodra de lente zijn eerste zonnestralen laat zien, trek ik glunderend mijn sandalen aan. Dit is waar mijn liefde voor echt en authentiek eten is begonnen.