Of je worst lust

Of je worst lust


‘Gezien de bijna wetenschappelijke toewijding van Meneer Wateetons en zijn niet aflatende pogingen die proefondervindelijk te onderbouwen, is dit hét handboek voor worst maken.’ – Dagblad van het Noorden/Leeuwarder Courant

In de media

 ‘de Worstbijbel – onmisbaar voor worstfanaten – Playboy

‘…zijn humoristische schrijfstijl maakt hem razend populair’ – Koffietijd

Meneer Wateetons maakt elke dag een recept uit Worstbijbel bij Koffietijd/5ulive

Worsten zijn leuk! En lekker! Meneer Wateetons maakte er zo veel, dat ‘ie nu haarfijn kan uitleggen hoe je dat het beste doet.’ – Ekdom in de Ochtend

 Nadat je de Worstbijbel hebt gelezen, is op de vraag of je worst lust nog maar één antwoord mogelijk.’ – AD

‘Mocht je je man zat zijn, dan heeft schrijver Meneer Wateetons de oplossing: laat ‘m lekker in de keuken worsten draaien. Hoe dat moet? Dat leest-ie in de ‘Worstbijbel’. – Lindanieuws.nl

 Wat een mooi boek. Wil je alles weten over het ambacht van zelf worst maken? Dan is de Worstbijbel de bijbel voor jou.’ – Walter Luitwieler – De Man die Koken Kan.

Meneer Wateetons bij Gijs 2.0: ‘het leven is mooier als je je eigen worst maakt

‘Zelfs wie geen ambitie heeft om zelf worst te maken zal dit boek met smaak lezen. Je leert er veel van. En het zou me niet verbazen als je dan toch een keer zelf aan de slag gaat.‘ – Kookboekennieuws.nl

‘Het mag duidelijk zijn dat Meneer Wateetons zich volledig heeft ondergedompeld in de wereld van worst en voorlopig niet meer boven komt.’ – Kookwinkelblog.nl

‘Eerlijk is eerlijk: Meneer Wateetons heeft gelijk. Het is echt niet moeilijk om zelf worst te maken’ – deliciousmagazine

‘Het (is) een bijbel voor mannen met ballen, kerels met poten aan hun lijf die niet bang zijn om die eens goed vuil te maken om van lever of bloed een fijne worst te kneden.’ – Nieuwsblad.be

De ultieme worstbijbel’ – Favor Flav

‘Echte mannen maken worst’ – Deze Week (België)

‘Uit zijn boeken blijkt dat Meneer Wateetons nooit over één nacht ijs gaat. Dat deed hij in Over Rook en Over Rot. Hij onderzoekt, probeert uit, kookt, knutselt en onderwijst. Met humor. En hij doet dat nu opnieuw met de Worstbijbel.’ – Gereons Keuken Thuis

Meneer maakt worst met Sjoerd Hi-Ha-Hilarius van Radio NH (mp3).

‘Na BBQ-en is worst maken het nieuwe domein van de man.’ – Het Laatste Nieuws, België

 

Ook vakmensen waarderen de worstbijbel:

‘Heel gaaf boek’ – Erik Waagmeester – Slager De Wit

‘Dè musthave voor elke zichzelf respecterende worstmaker’ – Henk Spijkerman – Keurslagerij en Worstmakerij Spijkerman

‘Meneer Wateetons is een belangrijke stem in het uitdragen van ons vak.’ – Brandt en Levie worstmakers

‘Weer een inspiratievol werk om de populariteit van de worstmakerij te vergroten’ – Paul van Trigt – auteur Charcuterie 2

‘Briljante verteller die meneer Wateetons. Vaktechnisch puik boek’ – Ronnie Poeste – docent SVO – specialisatie worst maken

‘Worstbijbel is hét naslagwerk voor de worstliefhebber.’ – Olijck Charcuterie

 


Meer nieuws



De eerste landenbijbel verschijnt in november

De eerste landenbijbel verschijnt in november

Na het succes van de kookbijbels verschijnt er dit jaar de eerste landenbijbel 'De bijbel van de Franse keuken' van Alain Caron. In in een strakke vernieuwde vormgeving slaan de kookbijbels een nieuwe weg in. 

5 BBQ-tips

5 BBQ-tips

1. Vlammen zijn geen vrienden

Barbecueën en vlammen zijn geen vrienden, dus houd daar rekening mee. Maak je vuur niet te groot. Vlammen krijg je vooral door het druipvet van vlees, van olie en van suiker. Als daar wat van in de barbecue valt, dan krijg je vlammen en gaat de boel verbranden. Gebruik dus met deze producten altijd een platesetter (een stalen
of keramieken plaat tussen het vuur en je rooster).