Of je worst lust

Of je worst lust


‘Gezien de bijna wetenschappelijke toewijding van Meneer Wateetons en zijn niet aflatende pogingen die proefondervindelijk te onderbouwen, is dit hét handboek voor worst maken.’ – Dagblad van het Noorden/Leeuwarder Courant

In de media

 ‘de Worstbijbel – onmisbaar voor worstfanaten – Playboy

‘…zijn humoristische schrijfstijl maakt hem razend populair’ – Koffietijd

Meneer Wateetons maakt elke dag een recept uit Worstbijbel bij Koffietijd/5ulive

Worsten zijn leuk! En lekker! Meneer Wateetons maakte er zo veel, dat ‘ie nu haarfijn kan uitleggen hoe je dat het beste doet.’ – Ekdom in de Ochtend

 Nadat je de Worstbijbel hebt gelezen, is op de vraag of je worst lust nog maar één antwoord mogelijk.’ – AD

‘Mocht je je man zat zijn, dan heeft schrijver Meneer Wateetons de oplossing: laat ‘m lekker in de keuken worsten draaien. Hoe dat moet? Dat leest-ie in de ‘Worstbijbel’. – Lindanieuws.nl

 Wat een mooi boek. Wil je alles weten over het ambacht van zelf worst maken? Dan is de Worstbijbel de bijbel voor jou.’ – Walter Luitwieler – De Man die Koken Kan.

Meneer Wateetons bij Gijs 2.0: ‘het leven is mooier als je je eigen worst maakt

‘Zelfs wie geen ambitie heeft om zelf worst te maken zal dit boek met smaak lezen. Je leert er veel van. En het zou me niet verbazen als je dan toch een keer zelf aan de slag gaat.‘ – Kookboekennieuws.nl

‘Het mag duidelijk zijn dat Meneer Wateetons zich volledig heeft ondergedompeld in de wereld van worst en voorlopig niet meer boven komt.’ – Kookwinkelblog.nl

‘Eerlijk is eerlijk: Meneer Wateetons heeft gelijk. Het is echt niet moeilijk om zelf worst te maken’ – deliciousmagazine

‘Het (is) een bijbel voor mannen met ballen, kerels met poten aan hun lijf die niet bang zijn om die eens goed vuil te maken om van lever of bloed een fijne worst te kneden.’ – Nieuwsblad.be

De ultieme worstbijbel’ – Favor Flav

‘Echte mannen maken worst’ – Deze Week (België)

‘Uit zijn boeken blijkt dat Meneer Wateetons nooit over één nacht ijs gaat. Dat deed hij in Over Rook en Over Rot. Hij onderzoekt, probeert uit, kookt, knutselt en onderwijst. Met humor. En hij doet dat nu opnieuw met de Worstbijbel.’ – Gereons Keuken Thuis

Meneer maakt worst met Sjoerd Hi-Ha-Hilarius van Radio NH (mp3).

‘Na BBQ-en is worst maken het nieuwe domein van de man.’ – Het Laatste Nieuws, België

 

Ook vakmensen waarderen de worstbijbel:

‘Heel gaaf boek’ – Erik Waagmeester – Slager De Wit

‘Dè musthave voor elke zichzelf respecterende worstmaker’ – Henk Spijkerman – Keurslagerij en Worstmakerij Spijkerman

‘Meneer Wateetons is een belangrijke stem in het uitdragen van ons vak.’ – Brandt en Levie worstmakers

‘Weer een inspiratievol werk om de populariteit van de worstmakerij te vergroten’ – Paul van Trigt – auteur Charcuterie 2

‘Briljante verteller die meneer Wateetons. Vaktechnisch puik boek’ – Ronnie Poeste – docent SVO – specialisatie worst maken

‘Worstbijbel is hét naslagwerk voor de worstliefhebber.’ – Olijck Charcuterie

 


Meer nieuws



Masterclass, dé nieuwe reeks kookboeken!

Masterclass, dé nieuwe reeks kookboeken!

Masterclass is een nieuwe reeks kookboeken van Carrera Culinair. De eerste drie delen die begin april verschijnen zijn 'Cakes' van Rutger van de Broek, 'Dips' van Ramon Brugman en 'Groente op de BBQ' van Julius Jaspers. 

‘Kook tien recepten uit deze Vegabijbel, dan weet ik zeker dat je stap voor stap net zoveel van de vegetarische keuken gaat houden als ik.’

‘Kook tien recepten uit deze Vegabijbel, dan weet ik zeker dat je stap voor stap net zoveel van de vegetarische keuken gaat houden als ik.’

Isabel Boerdam lanceerde in 2013 haar food & lifestyle blog De Hippe Vegetariër, dat inmiddels is uitgegroeid tot het grootste vegetarische platform van Nederland. Een echte inspiratiebron voor vegetariërs, flexitariërs en foodies. Hier laat Isabel zien dat vegetarisch eten beslist niet saai, smakeloos of ingewikkeld is – maar juist verrassend, smaakvol en helemaal niet moeilijk. In 2018 lanceerde Isabel de Nationale Week Zonder Vlees, een jaarlijks terugkerende campagne om een dagje minder vlees de nieuwe normaal te maken in Nederland. Na de hippe vegetariër is Vegabijbel haar tweede vegetarische kookboek.