The Foodie Teen: Cooking Demo and Book Signing

The Foodie Teen: Cooking Demo and Book Signing


Award-winning teenage blogger Alessandra Peters is on a mission to inspire others to embrace a healthy lifestyle. Her approach to cooking centres around eating unprocessed, real ingredients and her recipes are for everyone. They not only taste wonderful, but will make you feel incredible. This afternoon Alessandra will prepare two of her recipes live at ABC, answer all your questions and sign copies of her book The Foodie Teen

About the book:
Naturally gluten-free, dairy-free and nutrient-rich, The Foodie Teen contains over a 100 dishes.

Alongside her 'dishes to get out of bed for,' after-school snacks and everyday eats, Alessandra also offers yoga sequences, 5-minute meditations and advice on how to deal with stress and anxiety: everything teenagers (and anyone else, for that matter) need to embrace a healthy lifestyle.

Biography:
Alessandra is a 16-year old blogger, photographer and health enthusiast behind the award-winning blog The Foodie Teen. Cooking her way through an autoimmune disease and numerous food intolerances, she's passionate about helping young people embrace a healthy, natural, unprocessed diet with her delicious, inventive, and exciting recipes designed to inspire and engage. She firmly believes that there's nothing that can't be fixed with a mug of herbal tea and a square of dark chocolate!

Visit the Foodie Teen BLOG and follow Alessandra on instagram and facebook.

* We will also sell copies of the Dutch edition of Foodie Teen (de jonge foodie) at this event.


Extra Web Links:  thefoodieteen.com

American Book Center, Amsterdam
Sunday, June 19th - 15:00 


Meer nieuws



Masterclass, dé nieuwe reeks kookboeken!

Masterclass, dé nieuwe reeks kookboeken!

Masterclass is een nieuwe reeks kookboeken van Carrera Culinair. De eerste drie delen die begin april verschijnen zijn 'Cakes' van Rutger van de Broek, 'Dips' van Ramon Brugman en 'Groente op de BBQ' van Julius Jaspers. 

‘Kook tien recepten uit deze Vegabijbel, dan weet ik zeker dat je stap voor stap net zoveel van de vegetarische keuken gaat houden als ik.’

‘Kook tien recepten uit deze Vegabijbel, dan weet ik zeker dat je stap voor stap net zoveel van de vegetarische keuken gaat houden als ik.’

Isabel Boerdam lanceerde in 2013 haar food & lifestyle blog De Hippe Vegetariër, dat inmiddels is uitgegroeid tot het grootste vegetarische platform van Nederland. Een echte inspiratiebron voor vegetariërs, flexitariërs en foodies. Hier laat Isabel zien dat vegetarisch eten beslist niet saai, smakeloos of ingewikkeld is – maar juist verrassend, smaakvol en helemaal niet moeilijk. In 2018 lanceerde Isabel de Nationale Week Zonder Vlees, een jaarlijks terugkerende campagne om een dagje minder vlees de nieuwe normaal te maken in Nederland. Na de hippe vegetariër is Vegabijbel haar tweede vegetarische kookboek.