Vleesmeester geeft les

Vleesmeester geeft les


Lees het hele bericht op: https://blendle.com/i/de-telegraaf/vleesmeester-geeft-les/bnl-telegraaf-20170401-1_118_1?sharer=eyJ2ZXJzaW9uIjoiMSIsInVpZCI6ImFyamFud2VlbmluayIsIml0ZW1faWQiOiJibmwtdGVsZWdyYWFmLTIwMTcwNDAxLTFfMTE4XzEifQ%3D%3D

 


Meer nieuws



De eerste landenbijbel verschijnt in november

De eerste landenbijbel verschijnt in november

Na het succes van de kookbijbels verschijnt er dit jaar de eerste landenbijbel 'De bijbel van de Franse keuken' van Alain Caron. In in een strakke vernieuwde vormgeving slaan de kookbijbels een nieuwe weg in. 

5 BBQ-tips

5 BBQ-tips

1. Vlammen zijn geen vrienden

Barbecueën en vlammen zijn geen vrienden, dus houd daar rekening mee. Maak je vuur niet te groot. Vlammen krijg je vooral door het druipvet van vlees, van olie en van suiker. Als daar wat van in de barbecue valt, dan krijg je vlammen en gaat de boel verbranden. Gebruik dus met deze producten altijd een platesetter (een stalen
of keramieken plaat tussen het vuur en je rooster).