Gerezen brood is geprezen brood!

Gerezen brood is geprezen brood!

Aan de hand van heldere instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto’s neemt Meester Boulanger en gepassioneerd broodbakker Hiljo Hillebrand je mee in de wereld van het brood. Alle belangrijke basistechnieken komen aan bod met daarnaast handige tips, praktische aanwijzingen en originele variaties. Leer hoe je thuis de lekkerste broden uit de oven tovert.

Nieuw BBQ boek van Julius Jaspers

Nieuw BBQ boek van Julius Jaspers

Julius Japsers is de expert op het gebied van BBQ. Van zijn BBQ boeken zijn er al meer dan 50.000 ex. verkocht. In mei verschijnt 'Simple Smart BBQ', hierin laat hij zien hoe je de beste en lekkerste gerechten eenvoudig maakt op de BBQ.  

Al 12 weken in De Bestseller 60!

Al 12 weken in De Bestseller 60!

Het kookboek van Sergio Herman 'Just Cook It' staat sinds het is verschenen in De Bestseller 60! Topchef Sergio Herman legt uit hoe je met een paar simpele toevoegingen eenvoudige gerechten supertasty maakt.

'Ze kan heel erg goed schrijven.'

'Ze kan heel erg goed schrijven.'

Het boekenpanel van DWDD heeft als een van dé boeken van december gekozen voor 'Mari plukt de dag' van Mari Maris. Het boek is voor mensen die van koken houden, eten, tuinieren, mosetuin, Frankrijk. 'En ze kan heel erg goed schrijven.'