In the spotlights

In the spotlights


Altijd ijs van Marleen Visser ligt volgende week in de winkel en krijgt alvast wat aandacht in het tijdschrift Gezond etenLeuk!

Was het maar zo'n feest dat we altijd ijs konden eten zonder er ook maar een grammetje van aan te komen. Helaas blijft zoiets bij dromen. Maar met het boek Altijd ijs kun je wel gerust zo nu en dan een ijsje pakken zonder schuldgevoel. Niet alle recepten zijn even gezond, maar nog altijd beter dan een voorverpakt exemplaar. Bovendien ook veel spannender; heb jij in de supermarktschappen ooit ijsjes met banaan, pindakaas, pure chocolade en zeezout of van kokosmelk en zoete aardappel gezien?

Alle ijsjes zijn gemaakt met verse ingrediënten, afgestemd op het seizoen. Dat lees je goed; volgens Marleen kunnen ijsjes het hele jaar door, al smaken ze in de zomer natuurlijk het allerlekkerst. 


Meer nieuwsDe eerste landenbijbel verschijnt in november

De eerste landenbijbel verschijnt in november

Na het succes van de kookbijbels verschijnt er dit jaar de eerste landenbijbel 'De bijbel van de Franse keuken' van Alain Caron. In in een strakke vernieuwde vormgeving slaan de kookbijbels een nieuwe weg in. 

5 BBQ-tips

5 BBQ-tips

1. Vlammen zijn geen vrienden

Barbecueën en vlammen zijn geen vrienden, dus houd daar rekening mee. Maak je vuur niet te groot. Vlammen krijg je vooral door het druipvet van vlees, van olie en van suiker. Als daar wat van in de barbecue valt, dan krijg je vlammen en gaat de boel verbranden. Gebruik dus met deze producten altijd een platesetter (een stalen
of keramieken plaat tussen het vuur en je rooster).