Vleesliefhebbers opgelet!

Vleesliefhebbers opgelet!


In 'We love beef' gebruiken Alain Caron en Richard van Oostenbrugge alles van het rund: van tong tot staart, van borst tot haas.

Op woensdagavond 30 oktober werd hét kookboek over Engels Rund, 'We love beef', gepresenteerd op een wel hele toepasselijke locatie: de boerderij.

In de stal van boederij de Stadshoeve te Zunderdorp, net boven Amsterdam, kookten Alain Caron en Richard van Oostenbrugge enkele gerechten uit hun nieuwe kookboek. Maar naast een kookboek is 'We love beef' ook een naslagwerk met een heus Beef-ABC! Terwijl de genodigden dineerden, poseerden Alain en Richard geknield in het hooi nog even met een kalf om de titel van het kookboek kracht bij te zetten: They love beef!

Naast een kookboek met recepten van Alain en Richard met in de hoofdrol Engels rund, is 'We love beef' ook een naslagwerk met een duidelijk en uitgebreid beef-ABC.


Meer nieuws



De rijkdom en verscheidenheid van de verschillende eilandkeukens

De rijkdom en verscheidenheid van de verschillende eilandkeukens

In dit boek neem ik je mee op reis langs de bekendste eilanden en eilandgroepen
van Indonesië. Hoewel het onmogelijk is om de volledige Indonesische
keuken te beschrijven in één boek, hoop ik je hiermee de enorme
rijkdom van en de verscheidenheid tussen de verschillende eilandkeukens
te laten proeven. Van de meest bekende gerechten tot aan de voor velen
onbekende gerechten van Indonesië.
 

Nu in de winkel: de 4e druk van Vegabijbel!

Nu in de winkel: de 4e druk van Vegabijbel!

Begin het nieuwe jaar goed - de 4e druk van Vegabijbel ligt in de winkel! Isabel Boerdam, bekend van haar food en lifestyle blog De Hippe Vegetariër, leert je alles over het maken van de lekkerste vegetarische gerechten. Met meer dan 150 recepten is Vegabijbel voor zowel de beginnende als de gevorderde kok een verrassend en leerzaam vegetarisch naslagwerk.