Susan Smit bij RTL LIve

Ik was bij Angela Groothuizen bij RTL Live te gast om over Tegelsprookjes te praten. En nu ga ik lekker helemaal niets meer doen aan PR en alleen nog maar schrijven, schrijven, schrijven.

Alessandra Peters de nieuwe Jongere van het Jaar 2016?!

Op donderdag 24 november 2016 wordt de '7Days Jongere van het jaar Award' uitgereikt. De winnaars zijn talentvolle, succesvolle of dappere jongeren. Ze hebben een droom waarvoor ze gaan en inspireren anderen om dat ook te doen. Net zoals genomineerde Alessandra Peters (18), die bij ons het mooie boek De jonge foodie heeft uitgegeven.

Toen Alessandra veertien was, ontdekten artsen dat ze voor meer dan zeventig dingen allergisch is. 'In het begin at ik alleen maar kip met rijst en groenten', zegt ze. 'Maar na een paar weken kon ik dat echt niet meer naar binnen krijgen. Ik heb koken altijd al leuk gevonden, dus ik ben gaan experimenteren met wat ik wél kon eten.' Ze zette haar gezonde recepten op een blog en werd benaderd door Carrera Culinair. In april verscheen haar kookboek The Foodie Teen in het Engels en Nederlands. Vind jij dat Alessandra deze award verdient?! Stem hier!  

Arie Boomsma lanceert eigen boek Beweeg!

Arie Boomsma lanceerde maandagmiddag zijn nieuwste boek 'Beweeg!'. De sportschool Vondelgym aan de Overtoom in Amsterdam stroomde vol met vrienden en familie van de presentator om een glimps van zijn nieuwste creatie op te vangen.