Net verschenen: de ‘Visbijbel’ van Bart van Olphen. Het ideale boek voor een zomer vol vis! Van kabeljauwwangen snijden, oesters openen en platvis fileren tot tonijnsteak grillen, pijlinktvis bakken en vis roken... ‘Visbijbel’ helpt je bij het kiezen, voorbereiden en klaarmaken van alle gangbare in Europa verkrijgbare en duurzaam gevangen vis, schaal- en schelpdieren. Lees meer »
In 'We love beef' gebruiken Alain Caron en Richard van Oostenbrugge alles van het rund: van tong tot staart, van borst tot haas. Lees meer »
'Quinoa, nr. 1 superfood' is een veelzijdig kookboek dat laat zien hoeveel kanten je op kunt met quinoa. 75 lekkere en gezonde quinoa recepten in 1 boek inclusief foto's, keukentips en serveersuggesties. van salades tot lekkere snacks, soepjes en de lekkerste desserts! Lees meer »
Volg onze sociale media voor het laatste nieuws