Pittig voorjaar

Pittig voorjaar

De strenge winter is voorbij en de zon begint steeds vaker te schijnen. De bomen worden veel groener en geleidelijk aan komen steeds meer planten in bloei te staan. De lente kenmerkt zich vooral door de overdaad aan jonge scheuten en fris groen. Boomknoppen barsten uit hun voegen, kiemen beginnen te spruiten, de bloemetjes komen uit hun knoppen en de geuren en kleuren komen je tegemoet. Natuurlijk, maart roert zijn staart en april doet wat hij wil, maar de echte kou is toch wel achter de rug. De tijd van het frisse voorjaarsgroen is eindelijk weer terug!


Ingrediënten


3 rode radijsjes

1 wortel

1 appel

½  rode biet

¼ citroen

1 takje koriander
 


Bereidingswijze


1. Sap de radijsjes in de juicer.

2 . Verwijder de uiteinden van de wortel, snijd de wortel in kleine stukjes en sap in de juicer.

3. Verwijder het steeltje van de appel en sap de appel, inclusief het klokhuis met pitten.

4. Schrob en was de biet grondig, snijd in parten en sap in de juicer.

5. Sap de citroen zonder schil, maar met witte rand in de juicer.

6. Sap het takje koriander in de juicer.